Medikro Primo Spirometer

Medikro Primo is een professionele, efficiënte pc-gebaseerde spirometer voor primaire zorgverlening. Het is een accuraat systeem, voldoet aan de nieuwste ATS/ERS-standaarden voor spirometrie en is gemakkelijk in het gebruik. Primo maakt gebruik van Medikro Spirometry Software (MSS). Het systeem geeft huisartsen de zekerheid van betrouwbare resultaten en combineert dit met een intuïtieve navigatie, instelbare interpretatie-opties en duidelijke visualisatie van de resultaten. Door het Medikro SpiroSafe-meetmondstuk voor eenmalig gebruik zijn bacteriefilters of sterilisatie overbodig. Hierdoor kunnen meer patiënten worden behandeld en wordt bespaard op de kosten.

Categorie:

Beschrijving

Voordelen van de Medikro Primo:

Veiligheid van de patiënt: SpiroSafe-meetmondstukken geven de nodige veiligheid als het gaat om infectiebeheersing. Er komt geen uitgeademde lucht in de drukslang of het apparaat terecht. Dit voorkomt kruisbesmetting tussen patiënten onderling en beschermt de spirometer zelf.

Meerdere berekeningscriteria en interpretatie-opties mogelijk: MSS biedt verschillende opties voor het berekenen van beste PEF, FEV% en FEF. Daarnaast zijn er opties beschikbaar voor het interpreteren van de ventilatiefunctie, spirometerbevindingen en de bronchodilatatietest.

PDF-Export: Laat de definitieve uitslagen afdrukken in pdf-formaat of als afbeeldingen, of laat de software dit automatisch doen.

Gebruiksvriendelijk: Medikro Spirometry Software is gebruiksvriendelijk en biedt intuïtieve navigatie en gebruiksmogelijkheden.

Trending: De trendingfunctie biedt artsen de mogelijkheid om de historische ontwikkeling van een of meer losse variabelen te volgen. Hierdoor kan het effect van een behandeling worden bewaakt en gedocumenteerd, kan worden bepaald of de behandeling moet worden aangepast, en kan worden vastgesteld of zich veranderingen in de longfunctie hebben voorgedaan.

Voor een offerte en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@wavemedical.nl of telefonisch op 0513 65 73 30. Het is tevens mogelijk de Medikro Primo te huren.