Medikro Pro Spirometer

Medikro Pro staat voor optimale prestaties op het gebied van PC-gebaseerde spirometrie. Het is een accurate en nauwkeurige diagnostische spirometer met geïntegreerde sensoren voor het meten van omgevingsomstandigheden voor automatische realtime correctie van BTPS. Pro maakt gebruik van de gemakkelijke Medikro Spirometry Software (MSS). Het systeem werkt perfect voor artsen die willen beschikken over een nauwkeurige spirometer met goed aanpasbare software, duidelijke visualisatie van de resultaten en uitstekende netwerkmogelijkheden. Door het Medikro SpiroSafe-meetmondstuk voor eenmalig gebruik zijn bacteriefilters of sterilisatie overbodig. Hierdoor kunnen meer patiënten worden behandeld en wordt bespaard op de kosten.

Categorie:

Beschrijving

Voordelen van de Medikro Pro:

Motiveringsprogramma Freddy de Kikker: Medikro’s animatieprogramma Freddy de Kikker is het enige 3D-motiveringsprogramma ter wereld. Freddy trekt de aandacht van de kinderen en zet ze aan tot maximale prestaties. Hierdoor verbeteren de resultaten van de spirometrietests.

Veiligheid van de patiënt: SpiroSafe-meetmondstukken geven de nodige veiligheid als het gaat om infectiebeheersing. Er komt geen uitgeademde lucht in de drukslang of het apparaat terecht. Dit voorkomt kruisbesmetting tussen patiënten onderling en beschermt de spirometer zelf.

Geautomatiseerde real-time BTPS-correctie: De temperatuur-, druk- en luchtvochtigheidssensoren controleren de omgevingsomstandigheden automatisch, waardoor daadwerkelijke realtime BTPS-correctie mogelijk is.

Kostenefficiënt: Door de combinatie van hardware- en softwarefuncties en het gebruik van SpiroSafe-wegwerpmondstukken neemt het aantal behandelde patiënten toe en wordt het systeem kostenefficiënt.

VCT-technologie: De Vibration Control Tubing (VCT) neemt de signaalruis van bewegingen van de patiënt en de slangen weg. Hierdoor stabiliseert het signaal zich en verbeteren de algehele resultaten van de spirometrietests.

Optionele Bronchiale Provocatie: Maak gebruik van kant-en-klare bronchiale provocatieprotocollen, maak nieuwe protocollen aan op basis van bestaande exemplaren, of genereer volledig nieuwe protocollen.

Voor een offerte en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@wavemedical.nl of telefonisch op 0513 65 73 30.